Top 6 Apps for Employee Recognition

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η αναγνώριση των εργαζομένων για τη διατήρηση του υψηλού ηθικού. Και οι εταιρείες σήμερα έχουν τόνους επιλογών, όταν πρόκειται για την αυτοματοποίηση της ανατροφοδότησης των εργαζομένων (feedback).

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τα κορυφαία 6 προγράμματα ανατροφοδότησης και αναγνώρισης προσωπικού που μπορείτε να αγοράσετε, συμπεριλαμβανομένων των χαρακτηριστικών και την τιμή της κάθε λύσης.

 

Οι εφαρμογές και το λογισμικό που ενσωματώνουν ανατροφοδότηση των εργαζομένων και σύστηματα ανταμοιβής φέρνουν την αναγνώριση των εργαζομένων στη σύγχρονη εποχή. Τα προϊόντα αυτά επιτρέπουν στους HR Specialists την αυτοματοποίηση και βελτίωση των συστημάτων αξιολόγησης και αναγνώρισης των εργαζομένων τους.

Όλες οι πληροφορίες είναι εμπιστευτικές στο προφίλ της κάθε εταιρείας. Τα περισσότερα από τα συστήματα παρέχουν δημόσια (εντός της εταιρείας via Intranet) σχόλια για τους χρήστες, ενώ τα στελέχη είναι σε θέση να δείτε λεπτομερή στατιστικά και εκθέσεις ανάλυσης. Δείτε λεπτομέρειες για κάθε σύστημα παρακάτω.

Εδώ είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή apps ανατροφοδότησης εργαζομένων:

 

  • YouEarnedIt

Το YouEarnedIt παρέχει ένα σύστημα κοινωνικής αναγνώρισης σε πραγματικό χρόνο ενημέρωσης. Τόσο οι εργαζόμενοι όσο και οι διευθυντές είναι σε θέση να ανταμείψουν τους συναδέλφους τους με πόντους για συγκεκριμένες δράσεις. Οι μάνατζερ κάνουν εγκατάσταση του συστήματος με τις δικές τους εταιρικές αξίες και οι εργαζόμενοι μπορούν να ανταμειφθούν όταν επιδεικνύουν τις αξίες αυτές. Αυτό δημιουργεί μια κουλτούρα εκτίμησης. Οι πόντοι που κερδίζουν οι εργαζόμενοι μπορούν να ανταλλαχθούν με προϊόντα, κάρτες δώρων, δωρεές σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, με ελεύθερο χρόνο, και πολλά άλλα.

Visit: YouEarnedIt.com

 

  • Teamphoria

Εκτός από την κοινωνική αναγνώριση, το Teamphoria επιτρέπει επίσης στους χρήστες να δώσουν “ανώνυμες προτάσεις”, οι οποίες θα μπορούσε να είναι χρήσιμες για την έκφραση παραπόνων με εποικοδομητικό τρόπο. Τα μέλη της ομάδας είναι σε θέση να κάνουν προτάσεις για την εταιρεία πάνω στις οποίες κάθε χρήστης μπορεί να ψηφίσει. Τα άτομα είναι επίσης σε θέση να προβούν σε αίτημα για σχόλια σχετικά με κάτι συγκεκριμένο. Οι διαχειριστές μπορούν να τηρούν καρτέλες για το ηθικό με εκθέσεις και πίνακες.

Visit: Teamphoria.com

 

  • Achievers

Το Achievers παρέχει έναν τρόπο ενσωμάτωσης των διαφόρων προγραμμάτων των εργαζομένων σε μία πλατφόρμα. Αυτό σημαίνει ότι συνδέει όλα τα προγράμματα ανταμοιβών και κινήτρων σε ένα σύστημα – συμπεριλαμβανομένων των παραπομπών για πρόσληψη, τα επιτεύγματα ευεξίας, αναγνώριση, βραβεία εξυπηρέτησης, και τα κίνητρα πωλήσεων. Οι χρήστες μπορούν να ανταμείψουν τους συναδέλφους τους με πόντους που μπορούν να εξαγοραστούν με δώρα. Ανταμοιβές περιλαμβάνουν ταξίδια, δωρεές, ή On Site Massage 😉

Visit: Achievers.com

 

  • Tap My Back

Το Tap My Back είναι μια πλατφόρμα για την παροχή αναγνώρισης από ομότιμους σε ολόκληρη την εταιρεία. Οι εργαζόμενοι παίρνουν αναγνώριση για τις εργασίες που κάνουν καλά, και οι managers παίρνουν αναφορές και ανάλυση του πώς τα πηγαίνει ο καθένας. Οι team leaders είναι σε θέση να καθορίσουν τις ενέργειες που μπορούν να αναγνωρίζονται και να ανταμείβονται, το οποίο πυροδοτεί την αλλαγή της συμπεριφοράς σύμφωνα με τις αξίες και τους στόχους σας.

Visit: TapMyBack.com

 

  • Socialcast

Οι εταιρείες που ψάχνουν για κάτι περισσότερο από ένα προϊόν αξιολόγησης των εργαζομένων θα πρέπει να εξετάσουν το Socialcast. Είναι μια μεγαλύτερη πλατφόρμα, όχι μόνο κοινωνικής αναγνώρισης, που περιλαμβάνει ένα άμεσο σύστημα messenger και παρακολούθηση των projects. Διαδικτυακά φόρουμ φέρνουν τους εργαζόμενους και τα στελέχη μαζί σε απευθείας συνομιλίες.

Visit: Socialcast.com

 

  • Globoforce

Εκτός από την κοινωνική αναγνώριση, το Globοforce περιλαμβάνει χάρτες ταλέντων για να βοηθήσει με τις ανησυχίες διαδοχής και ανάπτυξης, καθώς και αξιολογήσεις των επιδόσεων. Στελέχη έχουν πρόσβαση σε δεδομένα και αναφορές. Οι εργαζόμενοι έχουν πάνω από 25 εκατομμύρια επιλογές να επιλέξουν για να ξοδέψουν τους πόντους που έχουν κερδίσει ως ανταμοιβή. Οι ενσωματώσεις φορητότητας επιτρέπουν στους χρήστες του Globoforce να παίρνουν το σύστημα μαζί τους οπουδήποτε πηγαίνουν.

Visit: Globoforce.com

Ίσως στην Ελλάδα να μην είναι μια συνηθισμένη επιλογή, αλλά με την διείσδυση των smart phones & a forward thinking attitude είναι σαφώς ελκυστικό και εφικτό, ιδίως σε εταιρίες κάτω των 100 ανθρώπων.