Με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Ευεξίας η WorkWell σας προσκαλεί σε μια ημέρα φροντίδας αφιερωμένη στην εταιρική υγεία και ευεξία
την Τετάρτη 22 Ιουνίου και ώρα 16:00 με 21:00 στον πολυχώρο της COCO-MAT @ Κηφισιά.

Η ημέρα αυτή είναι ανοιχτή αποκλειστικά σε επικεφαλής των τμημάτων Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (HR), τις ομάδες τους και στελέχη επιχειρήσεων.

Καταξιωμένοι ειδικοί και θεραπευτές θα καθοδηγήσουν βιωματικά εργαστήρια και θα προσφέρουν ατομικές θεραπευτικές συνεδρίες, γύρω από μια πληθώρα δραστηριοτήτων εταιρικής ευεξίας όπως Κινησιολογία, Γιόγκα, Διαλογισμός, Εργονομία Σώματος & Γραφείου, Διατροφή, Ρεφλεξολογία, Mindfulness και φυσικά το αγαπημένο μας Chair Massage.

Σκοπός μας να ενημερώσουμε εις βάθος αλλά και να εξοικειώσουμε τα στελέχη που θα παρευρεθούν με τις πλέον σύγχρονες τάσεις στον τομέα της ευεξίας στο χώρο των επιχειρήσεων, συμβάλλοντας κατ’ αυτόν τρόπο στο κοινό όραμα όλων μας που είναι η προάσπιση της υγείας και η διατήρηση ενός συνεκτικού πνεύματος ευεξίας στην εργασιακή μας καθημερινότητα, στο πλαίσιο των απαιτητικών καιρών που διάγουμε.

Ακολουθεί το αναλυτικό ημερήσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων παρέχοντας σας τη δυνατότητα να κλείσετε ηλεκτρονικά τη θέση σας για τις ομαδικές και ατομικές δραστηριότητες που σας ενδιαφέρουν, δρέποντας ενδιαφέρουσες πληροφορίες καθώς και απτά οφέλη υγείας.

Οι Smoothies Baristas μας θα βρίσκονται δίπλα σας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης προσφέροντας υγιεινά smoothies φρούτων και θρεπτικά βοτανικά ροφήματα, συμβάλλοντας περαιτέρω στη λειτουργική ενυδάτωση σας.

Η WorkWell Wellness Day 2022 είναι ανοιχτή αποκλειστικά σε επικεφαλής των τμημάτων Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (HR), τις ομάδες τους και στελέχη επιχειρήσεων.

 

Θα είναι χαρά μας να σας υποδεχθούμε και να σας γνωρίσουμε από κοντά.

 

  • Κόστος Συμμετοχής: 65 € ανά άτομο
  • Για να πληροφορηθείτε για τα ομαδικά εταιρικά πακέτα συμμετοχής επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Πληροφορίες/δηλώσεις συμμετοχής: Κα. Μαριάννα Χρυσικάκου | marianne@workwell.gr |

Ημερήσιο Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων