Πώς να περάσεις δημιουργικά τις φετινές γιορτές;

Τί είναι οι γιορτές; Όμορφες στιγμές, αληθινές και ζεστές. Και αυτές οι στιγμές είναι που μετράνε πολύ περισσότερο από τα πλουσιοπάροχα τραπέζια και τα φανταχτερά στολίδια και τραπεζομάντηλα.

Ας δημιουργήσουμε και φέτος στιγμές. Στιγμές που θα υπάρξουμε μέσα τους, συνδεδεμένοι με όποιον τρόπο μπορούμε με αυτούς που αγαπάμε μέσα από την καρδιά μας. Ας κάνουμε κάθε στιγμή να μετρήσει, ας της δώσουμε την αξία που της αναλογεί.

Το στοίχημα είναι να μετατρέψουμε το διαφορετικό, το πρωτόγνωρο για πολλούς από εμάς, σε μία θετική εμπειρία.

Στολίστε το σπίτι σας

Έστω και αν είστε μόνοι. Κάντε το για εσάς. Αφιερώνοντας αυτές τις γιορτινές μέρες στον εαυτό σας! Γιορτάζοντας τις νίκες του!

Φτιάξτε τα αγαπημένα σας φαγητά

Μπορεί το γιορτινό τραπέζι να μην έχει ακριβώς όσα είχε το περσινό, σίγουρα όμως μπορείτε να φτιάξετε κάποια από τα αγαπημένα σας φαγητά. Ευκαιρία να ανατρέξετε σε συνταγές που εδώ και καιρό δεν είχατε χρόνο να φτιάξετε.

Χαμογελάστε

Μοιράστε τη χαρά σας και το θετικό σας συναίσθημα και σε αυτούς που δεν ξέρετε. Δοκιμάστε να χαρίσετε ένα ζεστό χαμόγελο σε έναν «άγνωστο» και δείτε τί θα γυρίσει πίσω σε εσάς!

Γίνετε δημιουργικοί

Αξιοποιήστε το χρόνο σας. Συνήθως οι γιορτινές μέρες περνάνε γρήγορα και εμείς τρέχουμε από το ένα τραπέζι στο άλλο και από τη μία κοινωνική υποχρέωση στην άλλη. Φέτος, χρησιμοποιήστε το χρόνο σας παραγωγικά και διαβάστε ακόμα ένα βιβλίο, ακούστε χαλαρωτική μουσική και απολαύστε μία όμορφη πρακτική Γιόγκα.

Κάντε στον εαυτό σας όμορφα δώρα

Που δεν κοστίζουν. Φτιάξτε για εσάς μία όμορφη ζωγραφιά ή χειροτεχνία με τους στόχους της νέας χρονιάς και απολαύστε ένα χαλαρωτικό μπάνιο.

Δώστε χρόνο

Αποφασίστε συνειδητά πόσο χρόνο θέλετε να περάσετε φέτος τις γιορτές στα Social Media.

Ας είναι οι φετινές γιορτές για όλους μας, μία εσωτερική Αναγέννηση του καινούργιο, φωτεινού Εαυτού μας.

Όλα γίνονται. Αρκεί να το πιστέψουμε.

 

Καλές Γιορτές!